+316 4040 1273

Over ons

Bij de start van ons bedrijf in 2006 was de hoofdactiviteit voornamelijk binnen- en buitenschilderwerk. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot het beste schildersbedrijf van het Gooi en omstreken! Momenteel bieden wij u een uitgebreid pakket van diensten om uw woning of bedrijfspand in optima forma te brengen en te houden: allerlei soorten wandafwerking, alle soorten beglazing en timmerwerk als ramen, deuren en kozijnen en klussen in en om het huis. Bij al onze activiteiten staan vakmanschap en kwaliteit  voorop, samen met een klantgerichte benadering. Ons personeel bestaat uit goed opgeleide vakmensen.

Het spreek vanzelf, dat wij werken met professionele producten, afgestemd op de verschillende situaties. We volgen de ontwikkelen in onze branche op de voet en spelen daar op in. Dit geldt voor materiaalgebruik, maar ook voor veiligheid en gezondheid. Als het mogelijk is, maken wij gebruik van afscherming, zodat we het gehele jaar kunnen doorwerken. En we gebruiken materialen die bij de seizoenen passen. Altijd met oog voor een perfect resultaat. Aandacht voor de wensen van de klant is daarbij voor ons een voorwaarde om te komen tot een eindresultaat, dat beantwoordt aan de verwachtingen.

Ons Bedrijf is ook AF-erkend: regelmatig worden kwaliteit en ondernemerschap getoetst door de Stichting Erkenningsregelingen voor het Afwerkingsbedrijf. Ook zijn wij zijn lid van de Koninklijke Fosag, de ondernemersorganisatie schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche.

Ook maken werken wij met het nieuwe “Temp Spray” systeem van Wargner. De constante temperatuur van de verf, zorgt voor een optimale dekking, en een strak en fraai eind resultaat.

Wat bieden wij?

Reparaties aan houtwerk en kozijnen

Binnen en buiten schilderwerk

Spuiten van wanden, plafonds, kozijnen en deuren

Glaswerkzaamheden

Behangwerkzaamheden

Reparatie schilderwerk

Standbouw schilderwerk

Alle soorten beglazing- houtrotreparaties

Timmerwerkzaamheden

Kleine verbouwingen

Dakgoten schoonmaken

Gevels schoonspuiten onder hoge druk

Gevel renovatie

Spuitwerk

Referenties

Contact Info

Schildersbedrijf Temming
Hilversum
info@schildersbedrijftemming.nl
+316 4040 1273
KvK : 32123965