+316 4040 1273

Werkwijze

Van aanvraag tot oplevering tot nazorg.

U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen via het contact-formulier op deze website. Maar als u dat prettiger vindt, is het natuurlijk ook mogelijk om ons telefonisch te benaderen via 06 40401273. In beide gevallen maken wij een afspraak met u. De heer Tom Temming komt op de afgesproken datum en tijd bij u langs. Dit kan ook ‘s avonds.

Tijdens zijn bezoek inventariseert de heer De heer Temming de werkzaamheden en uw wensen. Ook is het mogelijk dat hij met u oplossingen zoekt voor probleemsituaties aangaande uw pand.

Aan de hand van de inventarisatie maken we een offerte.

De offerte brengen we in de meeste gevallen persoonlijk bij u lang. We nemen contact met u op om hiervoor een afspraak te maken. De heer Temming licht de offerte toe en u bent in de gelegenheid vragen, die in de tussentijd bij u opgekomen zijn, te stellen. Bij de offerte ontvangt u altijd een exemplaar van deAlgemene Voorwaarden. Tijdens dit gesprek kunt u besluiten of u de offerte door ons bedrijf uit laat voeren, maar uiteraard is het ook mogelijk dat u ná ons bezoek een besluit neemt of u met ons in zee gaat of niet.

Bij de offerte treft u een Opdrachtbevestiging aan en een antwoordenvelop. Als u besluit de werkzaamheden door ons bedrijf uit te laten voeren, kunt u deze Opdrachtbevestiging in de antwoordenvelop aan ons retourneren. Na ontvangst nemen wij het project op in onze planning.

U ontvangt van ons, bij voorkeur via e-mail maar anders via de post, een berichtje dat wij uw Opdrachtbevestiging hebben ontvangen en tegen de tijd dat uw woning of bedrijfspand aan de beurt is om geschilderd te worden, nemen wij een aantal dagen van te voren contact met u op om afspraken te maken over de aanvang van het project.

De werkzaamheden worden volgens offerte uitgevoerd, maar het is altijd mogelijk, dat we, in overleg met u, meerwerk uitvoeren. Als u vragen heeft over de uitvoering neemt u gewoon contact op met de heerTemming. We houden de lijnen zo kort mogelijk, zodat u als klant weet waar u aan toe bent.

Als de werkzaamheden zijn afgerond, levert de heer Temming het werk bij u op. Eventuele onvolkomenheden worden besproken en direct opgelost.

Na uitvoering van het project sturen wij u de rekening volgens offerte met eventueel meerwerk.

Na enkele jaren nemen wij contact met u op om met u na te gaan of er onderhoud gepleegd moet worden. U bepaalt uiteraard zelf of u dit wilt laten uitvoeren.

Referenties

Contact Info

Schildersbedrijf Temming
Hilversum
info@schildersbedrijftemming.nl
+316 4040 1273
KvK : 32123965