+316 4040 1273

Schilderwerk

Binnen- en buitenschilderwerk

U kunt bij ons terecht voor binnen schilderwerk en buitenschilderwerk. Voor beide geldt, dat wij de ontwikkelingen van schildersmaterialen op de voet volgen, zodat u altijd verzekerd bent van het gebruik van de goede, professionele materialen voor elke situatie, met een perfect resultaat. Onze specialist geeft u graag een advies voor wat betreft de toe te passen kleuren. Als u wilt weten welke kleuren oorspronkelijk toegepast zijn op uw pand, kan hij een kleurenonderzoek voor u uitvoeren. Mochten we bij het buitenschilderwerk houtrot tegenkomen, dan kunnen wij, in overleg met u, een oplossing bieden voor de toekomst. Onze schilders zijn vakmensen met een gedegen opleiding en met liefde voor het vak.

Binnenschilderwerk
Een kamer, kantoor, keuken, entree, trapopgang opnieuw schilderen of behangen maakt een verschil van dag en nacht. Een nieuwe kleur of een nieuw soort materiaal kan de ruimte een enorme oppepper geven.  Of u nou de voorkeur geeft aan meer traditionele technieken of moderne materialen, succes is verzekerd. Het spreekt voor zich, dat wij altijd werken met professionele materialen. Naast een andere kleur, een nieuw behang of het toepassen van bijvoorbeeld een decoratieve schildertechniek is het aanbrengen van sierlijsten of bijvoorbeeld een lambrisering al of niet van houten panelen een mogelijkheid om een andere sfeer te creëren. Maakt u eens een afspraak met onze deskundige over uw plannen. Er rollen vast en zeker verrassende ideeën uit.

Buitenschilderwerk
Door onze expertise op het gebied van schilderwerk zijn wij in staat uw pand te voorzien van de “verfjas” die het nodig heeft. In een kleur die u wenst en die bij de sfeer van de woning c.q. het zakenpand en de omgeving past. Uiteraard werken we met professionele materialen. Door de ontwikkelingen van de verven is het mogelijk om langer in de herfst en winter door te werken, al of niet met afscherming. Als wij bij u schilderen zien wij uw pand van heel dichtbij. Wij letten dan niet alleen op het schilderwerk, maar wij kijken ook naar eventuele andere problemen die u van afstand niet kunt waarnemen. U kunt hierbij denken aan loodwerk dat stuk is, scheuren in metselwerk, ondeugdelijke voegen, stucwerk dat gebreken vertoont enz. Als u dat wilt, zoeken wij in overleg met u een oplossing die bij u past.

Houtrotreparaties
Sinds 2006 werken we met Dryflex van het Repair Care-systeem voor preventief en curatief onderhoud van geveltimmerwerk. Dit is een uitstekende en duurzame oplossing voor het behandelen van houtrot: Dryflex van Repair Care is de nieuwe generatie duurzame houtreparatie- en verlijmingstechnologie. Onze medewerkers zijn geschoold om een en ander juist te kunnen toepassen. Dryflex is door en door getest (TNO, IFT en IHD), is in alle seizoenen te gebruiken en is bewonersvriendelijk. Wij zij nu nog beter in staat het geveltimmerwerk van uw woning of bedrijfspand voor u te onderhouden: Preventief. Hieronder worden alle handelingen verstaan die erop gericht zijn de levensduur van het geveltimmerwerk te verlengen en de onderhoudsintervallen te vergroten. Denkt u daarbij aan het dichtzetten van capillaire naden en stijl/dorpel verbindingen, dichten van scheuren, afronden van scherpe kanten enz. Curatief. Is toch houtaantasting opgetreden dan kunnen wij met het Repair Care-systeem het aangetaste kozijn- of raamdeel, of een ander onderdeel van het geveltimmerwerk, voor u herstellen. We kunnen maatwerk leveren voor elke specifieke projectsituatie.

Professionele materialen
We werken met materialen van o.a.:

 • Sikkens
 • Veveo
 • Wijzonol
 • Brander
 • Sigma
 • Dryflex
 • Zwaluw
 • Den Braven
 • Zusex
 • 3M
 • Copenhagen

Referenties

Contact Info

Schildersbedrijf Temming
Hilversum
info@schildersbedrijftemming.nl
+316 4040 1273
KvK : 32123965