+316 4040 1273

Timmerwerk

Timmerwerk, ramen, kozijnen, deuren en houtrot

Wij voeren kleine verbouwingen uit, indien nodig in samenwerking met een kleinschalig aannemingsbedrijf en andere gespecialiseerde onderaannemers, zoals loodgieter, stukadoor e.d.

Ramen, kozijnen en deuren
Wij leveren nieuwe deuren, draaiende en vaste ramen en kozijnen in iedere gewenste maat, profiel, houtsoort. Bij deuren kunt u denken aan binnen- en buitendeuren, profieldeuren, maar ook aan openslaande deuren, schuifdeuren en kamer-en-suite deuren. Uiteraard wordt alles, indien u dit wenst, geleverd met toepasselijk hang- en sluitwerk en voorzien van tochtstrips. Als u uw woning of bedrijfspand wilt renoveren met in achtneming van de oude details dan kunnen wij voor u bijvoorbeeld replica’s maken van paneeldeuren, eventueel voorzien van glas in lood of facetgeslepen glas.

Lambriseringen en sierlijsten
Houten lambriseringen en sierlijsten voor praktisch elke ruimte.

Houtrot 
Houtrotsituaties kunnen dermate ernstig zijn, dat er niets anders op zit dan de ramen of kozijnen te vervangen. Soms kan volstaan worden met een deelvervanging: bijvoorbeeld vervanging van een staande stijl of onderdorpel. We werken met goede houtsoorten. Ramen kunnen gemonteerd worden met nieuw hang- en sluitwerk. Uiteraard leveren en monteren wij ook het benodigde glas.

Kleine reparaties in en om het huis
Moet een vensterbank vervangen worden, elektrische snoeren weggewerkt, de nieuwe afzuigkap opgehangen of wilt u nu eindelijk die tochtstrips gemonteerd hebben? En kunt u dat niet zelf, of heeft u er gewoon geen tijd voor. Ook voor dit soort (kleine) klussen en reparaties kunt u ons inschakelen.

Verbouwingen
Wij voeren kleine verbouwingen uit, indien nodig in samenwerking met een kleinschalig aannemingsbedrijf en andere gespecialiseerde onderaannemers, zoals installateur, loodgieter, stukadoor e.d. Samen met u stellen we een plan op en maken eventueel de benodigde tekeningen. Wij zorgen voor een goede coördinatie tussen de verschillende disciplines en een eindresultaat waar u tevreden mee bent.

Verder kunt u ons inschakelen voor:

 • repareren van (paneel)deuren al of niet met glas-in-lood
 • het afhangen van ramen en deuren
 • het gangbaar maken van ramen en deuren
 • leveren en monteren van veiligheidssloten op ramen en deuren
 • maken en plaatsen van houten markiesomlijstingen
 • houtrotreparaties, zowel d.m.v. het opnieuw modelleren van een deel van het houtwerk als door deel- of totaalvervanging
 • plaatsen van keukens
 • repareren van keukenkasten
 • plaatsen van gipswanden, wanden van cellenbetonblokken of
 • glasstenen
 • enz. enz.

Wij voeren bovenstaande werkzaamheden uit in eigen beheer, maar soms werken we samen met ander specialisten.

Referenties

Contact Info

Schildersbedrijf Temming
Hilversum
info@schildersbedrijftemming.nl
+316 4040 1273
KvK : 32123965